За нас

Рибекс Трейдинг ООД е българска фирма, която се занимава с всички части от хранителната верига като се започне от ловене (рибовъдство) до преработка и дистрибуция с цел предоставяне на клиентите пресни, устойчиви и висококачествени продукти.

Като частна и оперирана от семейство компания, ние се целим към предоставяне на здравословна храна на клиентите, чрез използването на високо ниво на технология и мениджмънт и стриктно идентифициране на пазарните нужди.

Това което отличава Рибекс Трейдинг от конкуренцията е отдадеността, която полагаме да познаваме нашето море, рибари, рибни продукти и добавената стойност на нашия продукт „от източника до Вашата трапеза“. Нашата отдаденост е повече от разбиране на това, което правим –  това е поредица от инвестиции, направени в отдалечени общности, за да предоставят чисти, ефективни операции за първична обработка и критични услуги за поддръжка.

Нашите продукти включват замразена черноморска, океанска риба и морски дарове – замразено варено месо от рапани, осолени и мариновани морски храни, предлагани в опаковки на едро и дребно, според предпочитанията на нашите клиенти.Основният ни експортен продукт е прясно замразено месо от рапани.

Месото от рапан е вкусна и здравословна храна, богата на чист биологичен протеин (23,8%) и с голямо присъствие на микроелементи като цинк, натрий, калций, магнезий, фосфор и др. Месото от рапан е също богато на витамини С, А, E, B6 и B12 групи, които са необходими за нашите жизнени функции.

Винаги сме заинтересовани от вашите коментари и предложения и се надяваме да получим обратна връзка от нашите клиенти. Това ни дава шанс да разсъждаваме как се справяме, да научим дали нашите продукти и услуги отговарят на вашите очаквания и ни помага да подобряваме непрекъснато нашата услуга.